Детоксификација на сите нивоа

Единствен зеолит кој може да помине низ ќелиските мембрани

Clean Slate

Уникатен зеолит во течна форма за детоксикација на организмот на сите нивоа.


Clean Slate
е единствениот зеолит во светот кој има способност да поминува низ клеточните мембрани и да го чисти телото на сите нивоа.

Со заштитениот патент на хидролиза и нанотизација, молекулата на зеолит, која има форма на саќе, се распаѓа на најмали можни фрагменти.

Користејќи ја постапката Нано димензионирање, се добива посебна големина на фрагментот, кој како таков влегува низ жлездите под јазикот директно во крвотокот и ги чисти клетките на телото и мозочното ткиво од тешки метали и токсини.

Дознај повеќе
Root -Clean Slate tečni zeolit pakovanje

ЗОШТО ДЕТОКСИФИКАЦИЈА НА ТЕШКИ МЕТАЛИ?


Практично од раѓање, нашето тело е изложено на соли на тешки метали.

Како што се акумулираат во телото, така се зголемуваат и поголемите оштетувања на секој орган. Организмот постепено ослабува.

Истражувањата покажаа дека мајките пренесуваат токсини на своите бебиња преку папочната врвца. Околу 287 видови отрови, вклучително и жива, биле пренесени од мајки на бебиња.

Користете CLEAN SLATE, единствениот зеолит во светот што има можност да помине низ клеточните мембрани и врши детоксикација на сите нивоа на телото.

КАКО ДА СТАНЕТЕ И ОСТАНЕТЕ ЗДРАВ?

Преземете „9 видеа на д-р Саша Авакаумовиќ за детоксикација со течен зеолит“ со кликнување надолу на копчето

ИСПРАТИ ми ВИДЕО

dr SašaAvakumović - Detoksikacijom do jačanja imuniteta

ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ ЗАВИСИ САМО ОД ВАС

Д-р Мед. Саша Авакумовиќ

„9 видеа на д-р Саша Авакаумовиќ за детоксикација со течен зеолит“

Ако имате какви било прашања во врска со видеата за детоксикација, кликнете на копчето подолу и внесете го вашето име и е-пошта.

.


ЗОШТО ЗЕОЛИТ Clean Slate , а не некој друг?

Зеолитот во прав го чисти телото исклучиво преку цревата и дигестивниот систем. Како такво, не може да ги исчисти клетките на мозокот и клетките на другите органи и делови од телото од токсини и тешки метали што се таложат во телото во текот на целиот живот. Clean Slate може да стигне таму каде што не може да добие друг зеолит. Што го прави уникатен.

ЕДИНСТВЕН НА СВЕТ

CLEAN SLATE е единствениот зеолит во светот што има можност да помине низ клеточните мембрани.

Затоа Clean Slate е покорисен зеолит бидејќи го чисти организмот на сите нивоа.

ROOT - Clean Slate tečni zeolit

НАНОТИЗИРАН клиноптилолит

CLEAN SLATE е раствор на наноизмерните фрагменти од клиноптилолит со употреба на патентен процес кој важи за чистење и ја разбива природната структура на клиноптилолит во кафез саќе до многу помали фрагменти кои можат да поминат низ клеточните мембрани.

ROOT - Clean Slate tečni zeolit


НА СИТЕ НИВОА

Користејќи ја постапката Нано димензионирање, се добива посебна големина на фрагментот, кој како таков влегува низ жлездите под јазикот директно во крвотокот и ги чисти клетките на телото и мозочното ткиво од тешки метали и токсини.

ROOT - Clean Slate tečni zeolit

Лабораторија потврдена само со анализа на урина:

430% зголемена секреција на жива од организмот за 7 дена по консумација на 10 капки Clean Slate двапати на ден.

Merenje posle sedam dana korištenja Clean slate tečnog zeolita

ИСЧИСТЕТЕ ГО ВАШЕТО ТЕЛОТО!


Помогнете му на вашето тело со CLEAN SLATE со чистење на клетките од токсини и тешки метали.

Детоксикација, помага да се намали воспалението и да се поддржи апсорпцијата на хранливите материи

 OČISTITE SVOJE TELO

ДАЛИ ИМА НЕКОИ НEСAKAНИ ЕФЕКТИ КОГА ГО КОРИСТИМЕ Clean Slate

Clean Slate се добива од 100% природен минерал. Нема несакани ефекти и не предизвикува алергиски реакции. Кристалот има нула хранлива вредност и не е додаток во исхраната ниту е лек.

Работи на отстранување на лошите токсини, а во исто време не додава ништо на вашиот систем. Иако не додава ништо, пасивното отстранување на токсините му овозможува на организмот да прави многу интересни работи.

Значи, секој „ефект“ што мислите дека е негативен, може да биде само одговор на вашето тело да работи за да исчисти дел од нередот сам по себе.

Ефектот од употреба на клиноптилолит е вистинска системска детоксикација на телото. Може да има знаци на детоксикација кои се специфични за секое одделно тело

Зголемете ја функцијата на мозокот!

Подобрување на когнитивните функции, зголемување на менталната острина, зголемување на нивото на енергија и перформанси.

Ќе можете да ги зголемите нивоата на допамин и да работите со подобрено ниво на енергија и поостра концентрација.

ПРИРОДНОТО Е НАЈДОБРО!

Prirodno je In- Sintetika je out -Tečni zeolit clean slate

CLEAN SLATE можете да ја нарачате преку Интернет преку веб-продавницата на американската компанија ROOT. Плаќање преку картичка.

Подготовките се доставуваат по пошта од Словенија.

Тие пристигнуваат на вашата домашна адреса за 5 до 8 работни дена.

Создадете своја сметка и нарачајте со кликнување на врската за РЕГИСТРАЦИЈА ВО РООТ ДОЛУ НА КОПЧЕТО:

За подетални информации јавете ни се на:

+389 77 574 490

Root -Clean Slate tečni zeolit pakovanje

ИМАМЕ ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ!

Компанијата доставува до сите земји на ЕУ, Србија, Босна и Херцеговина, Република Српска, Македонија, Црна Гора, Словенија, Хрватска, Швајцарија, Шведска, Америка, Канада, Австралија, Русија, Јапонија, Украина, Нов Зеланд, Мексико, Казахстан, Гана. Кенија ... Кликнете на врската подолу и вклучете се

>>>>> https://cutt.ly/therootbrands

НАШИТЕ КОРЕНИ СЕ ПРОТЕГААТ ВО НАД 50 ЗЕМЈИ НА СВЕТОТ

ROOT je u 50 zemalja sveta

Контакт мобилен: +389 77 574 490 Viber,WhatsApp i Telegram

e-mail: zeolitdetoks09@gmail.com